Μαθήματα Γλώσσας σε άτομα με προσφυγική εμπειρία

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (Εργαστήριο Μελέτης Διδασκαλίας και Διάδοσης Ελληνικής Γλώσσας και Πολυγλωσσίας), το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης (Εργαστήριο Λόγου και Πολιτισμού) και το Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνουν δωρεάν μαθήματα ελληνικής γλώσσας για ενηλίκους με προσφυγική εμπειρία, καθώς και δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά που διαμένουν στο camp ΜΟΖΑΣ.

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το πρώτο μάθημα διεξήχθη το Σάββατο 22/12/2018, με μεγάλη επιτυχία, η οποία οφείλεται τόσο στη συνδρομή των συντονιστών της διοργάνωσης, όσο και στη μεγάλη συμμετοχή των μαθητευομένων.


Συνεχίζουμε τα μαθήματα γλώσσας σε άτομα με προσφυγική εμπειρία, καθώς και τις δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά αυτό το Σάββατο στη 13.00. 


Ευχαριστούμε θερμά την κ. Εύη Βασιλειάδου, Συντονίστρια Εκπαίδευσης Προσφύγων για τη συνεχή υποστήριξη σε αυτή τη προσπάθεια, καθώς και τον Omar Chalak για τη βοήθεια με τη κουρδική γλώσσα.Σχόλια